[CSGO] BLAST | Gambit vs EG | NiP vs Complexity - Spring FINALS 2021

Fortuna Esports

31 tis. pregleda15

  Komentari

  1. NoLifeZ

   Menjajtr novkera brzooooooooooo

  2. NoLifeZ

   Konacno ste se vratili

  3. N.V.

   Novketovom mozgu je pretesko da registruje i zapamti par nikova. Lapsus vrv. Complexity "dominira", a rez 9:7, prva mapa. Kakva trema ili prvi kast, decko veze nema sa igrom i pro cs-om, bitno da zna da objasni deci od 11 god da je Flusha citer. Sramota za ekipu koja je vrhunski kastovala jedan major u Berlinu npr. Objasnite coveku,ipak ovo gleda masa ljudi. Sutra G2, ima da gledamo Anameka, Dzeka i Sirnusa. Blamcina. Sportski pozdrav.

   1. N.V.

    Ne mrzim ga ni ja, sta ima da ga mrzim.. Da isprica rundu i napravi hajp kad treba,pa i to sto deluje smoreno se valjda savlada vremenom. Al' kad neko ko "poznaje" igru i pro scenu, ne ume da procita 2 nicka i sastavi 2 objektivne recenice, to utice na stream i mucno je za slusati.

   2. Vladon

    Aj ne seri molim te covek prvi put kastuje i u buducnosti ce biti bolje sigurno

   3. Filip Radovanovic

    Svi koji kastiju ovo imaju neku energiju i hajp oko svega, samo Novke deluje mnogo smoreno kad komentarise i to utice bas na stream. Ne mrzim Novketa ali kad ga slusam kako kastuje, radije bih gledao nesto drugo. Ljuba je zato vrh.

   4. N.V.

    @Novke Sta ima ti da mi smetas kao osoba... Govorim ti o onome sto si ti danas pricao na strimu.. Nije ni vazno,kad ne razumes...

   5. N.V.

    @Novke Svaka tebi cast na tim dostignucima, ali to nema nikakve veze sa ovim sto sam ja pisao. Znam ja da si ti dugo tu, zato mi i jeste cudno da toliko nisi upoznat sa nekim prostim stvarima, kvaris sebi taj izgradjeni integritet do jaja,al to je tvoja stvar. Slusaj malo Ljubu ili Svojketa iz Relog-a, ako vec imas ambiciju da se bavis kastom, tuzno te je slusati kad 2h ne umes da procitas i izgovoris HAMPUS.